Jag har åkit skoter i dag =)

För att när vi va i flottsbro så åkte jag ner för en stor backe och jag tappade kontrollen på mina skidor och ramlade och fasnade me benet i snön och då kom det upp en skoter och hämtade mig. Och jag hade så ont i benet så jag kunde inte böja mig och då kunde inte jag hålla fast mig när han körde ner så jag höll på att flyga av hehe. Hallå chock snabbt han åkte och jag såg framför mig hur jag skulle flyga in i staketet ush vad läskigt.

Hej då


Skidor=najs XP

Hejee!

Idag har jag varit i flottsbro och åkt skidor för första gången och det var jätte läskigt och jag ramlade typ fyra gånger innan vi kom ner hehe de tog en halvtimme att komma ner. 
Men det var läskigt som ... eftersom jag började inte i barnbacken för att det såg mycket läskigare ut där hehe.


Har inte så mkt mer att säga om idag så hejdå =)

Loppis!

I morrn ska jag och mamma karnske gå på loppis :) Hehe sen ska jag och malin va me varran och vi ska sova över. Men jag har typ bara 70 kr så jag vet inte om jag ska spara dom eller om jag ska köpa nåt =) Men det bästa med loppis är att det nästan alltid finns ett cafè hehe så jag karnske ska gå i alla fall XP

Hej då!

Läskigt!

Hej jag har fått höra att man kan få straff om man inte skriver vart bilderna som man lägger ut kommer i från. Och jag har lagt ut några som jag inte har skrivit vart dom kommer i frånmen jag skriver nu vart jag har fått dom ifrån. Sommarbilderna och den dära galna råttan eller vad det nu är har jag fått från google och den dära sovande hunden, lata stora "katten" , ekorren som äter tårta och musen i osten har jag fått i ett mejl från mormor.


Hej då

Veckornas knäppaste sms

Hej alla jag ville bara tala om att dom dära veckornas knäppaste sms har jag slutat att skriva för att jag glömmer typ dom hela tiden. Så det får va slut med dom nu men det finns andra saker att skriva om men jag kan ju skriva om et är något speciellt sms som värkar kul.


Och det var allt. Hej då

gooooooooodis!!!

Jag är godissugen i dag men det är bara torsdag i dag så jag får inte äta godis.
Men men men jag är ju magsjuk så jag karnske får godis om jag smörar lite hehe. Jag e inte lika dum som jag ser ut.

Men om jag inte får:
Så vill jag ha:

ost är gott men karnske inte med den där lilla söta musen i.Hej då


laty!

Hallå i dag är jag laty.
Jag orkar inte skriva nånting i dag för att jag är lat som en stor fet katt.


och här kommer en bild på en stor, inte fet men lat katt.Hej då

Halo

I dag är jag hemma och är sjuk =(
Jag gick upp klockan kvart i 6 och hade jätte ont i magen och då sa mamma att jag skulle vara hemma. Efter en stund så somnade jag i soffan och sov till klockan 9 och då gick jag och la mig i sängen.
Och sen vaknade jag typ klockan ett men jag var fortfarande trött men då gick jag ner en stund men sen så åt jag funch. Det är frukost och lunch. Och sen så hade jag ätit upp allting förutom en korvbit och då så tog jag en tugga av den men sen så tog det stopp och jag höll på att spy.
Jag är lite trött nu så jag ska nog sova lite men inte nu.

God natt.


Jag blir galen på vintern.

Jag blir helt galen på vintern det är sol men man kan inte gå ut på terassen, plocka en rabarb och sätta sig i solstolen och sola...
Jag blir galen galen galen!!!

Någon mer som...

Är det någon mer som är trött på vintern?


Jag är så trött på vinter, på all snö och på att frysa varje dag.
Här kommer några bilder som får mig att sakna sommaren.
gud vad gott.

miss miss miss the summer.
Gör inte ni???


shootjena!

Hej jag skulle bara göra ett litet kort inlägg i dag. Jag har varit i skolan och malin har varit hemma hos mig och sen var det inte så mycket mer :P


Hejrå

hej då!

Det var en konstig rubrik eller hur? Haha humor va? Men jag ska se om jag hinner skriva något mer i morrn.


Puss hej!


Hungrig som en varg!!!

Hej alla söta hoppas att ni har de gött och önska att jag också hade det =(
Asså kolla jag åt typ ingen mellis och det var äcklig mat i skolan och sen så var jag jätte hungrig och då så var det någon fisk med räkor mm,Mmmmmmmmmm vad gott det skulle ha varit om han inte hade hällt i några jävla äcklikga gröna små saker som smakade skit och fick mig att må illa =( så jag har inte ätit någon middag i dag och jag kommer inte hem förrens om en timme (asså ja är barn vakt) och jag är skit hungrig men hanna sa att jag fick snoka och om jag hittade något gott så skulle jag ta men det vågar man ju inte.Men snälla gud min mage skriker kan det inte  "regna köttbullar" XD Men asså ärligt jag kommer svälta mer en dom som bor på gatan för asså dom e ju vana vid att inte få någon mat. Aaaaaaaaaaa! jag mår inte braa XD Jag är hungrig som en varg så akta er annars så kommer jag att äta upp er ...grrrr

halloj.

Hej förlåt om jag har varit lite slarvig med att skriva på ett tag men jag har faktist inte haft tid.
Men nu ska ja skriva lite grann =)
Jag har varit på keramikkursen och ska dit igen på torsdag XD Det var jätte roligt och jag vill gärna fortsätta med det läääääänge till =) Ett kilo lera kostar 49 kr och jag tog bara ett halvt och kunde göra två skålar och har endå lite över XD
Och om ni undrar så sitter jag barnvakt åt våran granne.Och dom har världens sötaste hund jag skulle kunna äta upp den XP eller asså ni förstår =) Jag karnske kan lägga upp en bild på den sen den e så söööööööööööt asså.
I dag så har jag barit på bibblan med tre kompisar.Eller man karnske säger Madde, Marre och Hanna. Hehe jag e faktist lite skummmmmmmm! hejrå har inget mer att skriva ;)

RSS 2.0